Weet wat u koopt

Wanneer u producten op het internet bestelt, is het fijn om te weten wat voor producten u krijgt. Het leveren van een goede service en goede producten staat bij ons voorop. Daarom zullen hier de producten die wij verkopen worden beschreven.

Originele scheerkoppen

Wanneer u op Scheerkoppen.com de originele scheerkoppen bestelt van Philips, Braun of Panasonic, krijgt u een scheerkop identiek als de scheerkop die bij uw scheerapparaat hoort. De scheerkoppen van deze merken zijn 100% origineel. U ontvangt dus de kwaliteit die u gewend bent van uw scheerapparaat.

Universele scheerkoppen

Wij merken dat veel mensen originele scheerkoppen behoorlijk hoog geprijsd vinden. Om voor onze klanten een alternatief te bieden, hebben wij ook universele scheerkoppen voor Philips in ons assortiment. Deze universele scheerkoppen zijn lager geprijsd, maar zoals met de meeste producten zit er wel een verschil tussen universele en originele scheerkoppen. Deze universele scheerkoppen zijn zeer geschikt wanneer u wil scheren tegen een lagere prijs dan de originele scheerkoppen, maar de kwaliteit van de universele scheerkoppen is lager dan de originele scheerkoppen. De universele scheerkoppen zijn een uitstekend alternatief voor de duurdere originele scheerkoppen.

Let op: De universele scheerkoppen zijn zelfslijpende mesjes, dit betekend dat deze scheerkop na 2-3 weken optimaal functioneert. Bij aanvang kan deze als bot worden ervaren.

Huismerk Scheerkoppen Dubbele mesjes

Deze universele scheerkoppen van ons huismerk komen dicht bij de kwaliteit van de originele Philips scheerkoppen. Dit komt omdat onze scheerkoppen net als de originele Philips ook zijn uitgevoerd met dubbele mesjes. Door het gebruik van dubbele mesjes heeft u fijn scheerresultaat en kunt u weer scheren met scherpe mesjes.

Shaver-Parts scheerkoppen

Wij hebben van Shaver-Parts ook de universele HQ8 en HQ3 scheerkoppen. Deze scheerkoppen zijn uitgevoerd met enkele mesjes. Doordat deze scheerkoppen zijn uitgevoerd met enkele mesjes is het scheerresultaat wel minder dan met bijvoorbeeld dubbele mesjes. Kwalitatief en prijstechnisch gezien is de universele scheerkop HQ8 of HQ3 van ons huismerk een beter alternatief.

Universele RQ12 scheerkoppen

Voor de RQ12 scheerkoppen van Philips hebben wij ook een universele variant. Deze universele RQ12 scheerkoppen zijn een prima alternatief voor de hoger geprijsde originele scheerkoppen van Philips. Tussen de universele en originele scheerkoppen zit wel een verschil in kwaliteit. Wanneer u opzoek bent naar de kwaliteit van een nieuw scheerapparaat kan u het beste voor de originele Philips scheerkoppen gaan. Scheerkoppen.com vindt de universele scheerkoppen een goed en prijsvriendelijk alternatief.

Inhoud verpakking

Scherpte Enkel mes Dubbel mes Bulk verpakking Retail verpakking
Universeel
Excellent
Shaver-parts
Philips