Verzending & levertijd

  • Producten welke u op werkdagen voor 17u bij ons heeft besteld, worden dezelfde dag nog met zorg door ons ingepakt en verzonden. Uw pakket wordt dan de volgende werkdag bij u aangeboden*.
  • Producten welke in het weekend of op feestdagen zijn besteld, worden de eerstvolgende werkdag door ons in behandeling genomen en verzonden. Uw pakket wordt dan de volgende werkdag bij u aangeboden*.
  • Bestellingen welke verstuurd worden naar een Belgisch adres kunnen gemiddeld 2 tot 3 dagen langer onderweg zijn.

*Voor levering van pakketten zijn wij afhankelijk van de koeriersdienst. Heel uitzonderlijk kan een levering om die reden verlaat zijn, door onvoorziene omstandigheden.

Verzendkosten

Alle producten, groot en klein, verzenden wij met de grootste zorg. Wij kiezen voor de verzendwijze welke het beste aansluit bij onze levertijden, de afmetingen en de waarde van de bestelde producten.

Gratis verzenden is alleen van toepassing als dat specifiek staat aangegeven bij het product en is alleen van toepassing op de zendingen in Nederland.

  • Verzendkosten per order Nederland: Gratis (m.u.v. RQ12)
  • Verzendkosten per order België: € 5,95

De verzendkosten komen tot stand door de portokosten, de verpakkingsmaterialen en de administratiekosten.

Levering binnen Europa

Wij kunnen producten leveren binnen heel Europa. De verzendkosten en de –voorwaarden kunnen per land verschillen. Wanneer u een bestelling wenst te laten bezorgen in een ander land dan Nederland of België, dan vernemen wij dat graag per mail: klantenservice@klikenbestel.nl. Wij zoeken graag de mogelijkheden voor u uit en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de kosten en voorwaarden.

Retourneren

Heeft u een bestelling geplaatst bij Scheerkoppen.com en wilt u deze retourneren? Kijk u dan op de pagina Retourneren voor alle informatie omtrent de retourvoorwaarden en –procedure.