Accessoires

Elektrisch scheren is geweldig. Het is snel, gemakkelijk en uiterst effectief. Wie houdt er nou niet van tijd besparen en toch genieten van een uiterst comfortabele scheerbeurt? Om zo lang mogelijk comfortabel te kunnen scheren, is het belangrijk om je  scheerkoppen goed te onderhouden. Om jou ook hierin te kunnen voorzien van de beste producten, bieden wij een ruim assortiment van reinigingsmiddelen en accessoires voor scheerkoppen.

Natuurlijk bestaat een elektrisch scheerapparaat niet enkel uit scheerkoppen, maar uit meerdere onderdelen. Je kunt bij ons dan ook gemakkelijk enkele andere vervangende onderdelen voor je Philips scheerapparaat bestellen.

Het reinigen van scheerkoppen

Wanneer je je scheerkop regelmatig reinigt, zal het scheercomfort hoog blijven en de levensduur van je scheerkop verlengd worden. Philips raadt aan om de scheerkoppen van je apparaat elke 24 maanden te vervangen. Braun raadt voor haar scheerapparaten aan dit elke 18 maanden te doen. Deze adviezen zijn natuurlijk wel gebaseerd op scheerapparaten die regelmatig gereinigd worden en daarom is goede verzorging van je apparaat belangrijk om de levensduur van je scheerkoppen te bevorderen.

Het reinigen van je scheerkop is belangrijk voor de hygiëne, maar ook belangrijk voor de werking van je scheerapparaat. Wanneer je je scheerkoppen niet regelmatig reinigt, blijven er onnodig veel haar- en talgresten in het scheerapparaat. Hierdoor moet je apparaat harder werken, waardoor de kans op defecten groter wordt. Een bijkomend voordeel van de meeste reinigingsmiddelen, is dat zij naast reinigen ook gelijk de onderdelen waar zij mee in aanraking komen smeren. Je scheerapparaat zal dus weer soepeler worden in gebruik.

Onderdelen voor scheerapparaten

Een scheerapparaat bestaat uit diverse onderdelen en deze hebben allen een belangrijke rol in de werking van het apparaat. Wanneer één onderdeel defect is of minder goed functioneert, heeft dit invloed op de algehele werking van je scheerapparaat. Gelukkig zijn veel van deze onderdelen voor Philips scheerapparaten na te bestellen. Wanneer je scheerapparaat kapot is hoef je dus niet direct een hele nieuwe te kopen. Je kunt eerst kijken of het defecte onderdeel vervangen kan worden. Om nieuwe onderdelen te bestellen of te achterhalen of onderdelen nog leverbaar zijn, hebben wij wel altijd je model- of typenummer nodig. Het is dan ook belangrijk deze altijd paraat te hebben wanneer je contact met ons opneemt.

Lees meer