Sensotec

De Philips Sensotec scheerkoppen zijn geschikt voor de Philips scheerapparaten van de series 7000 en de series 8000. De Sensotec is van uitstekende kwaliteit en maakt elke scheerervaring prettig. Door dagelijks gebruik zal een scheerkop na verloop van tijd altijd minder goed gaan presteren en om die reden wordt aangeraden om de scheerkop van je elektrische scheerapparaat in elk geval elke twee jaar te vervangen. Als je eenmaal goede scheerbeurten gewend bent, wil je dit gevoel natuurlijk ook vasthouden. Wij leveren diverse vervangende scheerkoppen voor de Philips Sensotec tegen scherpe prijzen.

Philips Sensotec precision cutting systeem

Het Philips Sensotec precision cutting systeem zorgt ervoor dat zelfs de kleinste en kortste haren kunnen worden geschoren en hierdoor zul je dus een uitermate glad scheerresultaat ervaren. De Philips Sensotec tilt als het ware de haartjes eerst een stukje op en scheert deze daarna weg. Door deze technologie worden de meeste haren zonder problemen verwijderd. Doordat het precision cutting systeem van de Philips Sensotec serie ervoor zorgt dat de scheerkop soepel over je huid beweegt en zich aanpast aan de vorm van je gezicht, kan deze zelfs de lastigste plekken bereiken.

Philips Sensotec SH50/50

De Philips HQ8 scheerkoppen waren de originele vervangende scheerkoppen voor de Philips Sensotec, maar Philips heeft deze uit het assortiment gehaald en vervangen door de Philips Sensotec scheerkop SH50/50. Deze scheerkop is in principe geschikt voor hetzelfde model en typenummers als de voorganger, Philips HQ8. Natuurlijk raden wij je wel aan om altijd je typenummer te controleren alvorens over te gaan tot bestellen. Wanneer je je typenummer invult in de zoekbalk bovenin onze website, krijg je een overzicht van de scheerkoppen die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Universele HQ8

Je huidige scheerkoppen vervangen voor originele Philips Sensotec SH50/50 scheerkoppen kan een aanslag op je portemonnee zijn. Het zijn immers niet de goedkoopste scheerkoppen. Scheerkoppen.com begrijpt dat niet eenieders beurs even groot is en om die reden bieden wij onze universele HQ8 scheerkoppen als alternatief. Deze zijn van goede kwaliteit en ook nog eens erg vriendelijk geprijsd.

Universele HQ8 Dubbele Mesjes

Een nieuwe variant van de universele HQ8 scheerkoppen is de HQ8 met het lift & cut systeem. Wanneer je liever niet de duurdere originele Philips scheerkoppen wilt bestellen, maar wel zo dicht mogelijk bij die kwaliteit wilt komen, zijn dit de ideale scheerkoppen voor jou! Het lift & cut systeem is gelijkwaardig aan het systeem van Philips en hierdoor worden de haartjes effectief en efficiënt verwijderd van je gezicht. Door te kiezen voor deze scheerkoppen kom je dus altijd gladgeschoren voor de dag.

 

Lees meer