Quadra Action

Philips Quadra Action scheerapparaten zijn, net als alle andere Philips scheerapparaten, van uitstekende kwaliteit. Wanneer je in het bezit bent van een Philips Quadra action apparaat, ben je zeer waarschijnlijk erg tevreden over het gebruik. De scheerkoppen zijn één van de belangrijkste onderdelen van deze scheerapparaten en staan veelvuldig in contact met de huid. Het is dan ook niet meer dan normaal dat na verloop van tijd de scheerkoppen beginnen te slijten en botter kunnen worden. Er komen immers haar- en talgresten terecht in de kop en zelfs bij goed onderhoud kan dit niet 100% verwijderd worden.

Wanneer je merkt dat de scheerkoppen van je Philips Quadra Action scheerapparaat aan vervanging toe zijn, hoef je niet direct over te gaan tot de aanschaf van een nieuw apparaat. Voor de meeste Philips scheerapparaten kun je namelijk losse scheerkoppen kopen. Hiermee laat je jouw scheerapparaat dus voor een vriendelijke prijs weer als nieuw scheren! 

De Philips Quadra Action scheerkoppen.

De Philips Quadra Action scheerkoppen scheren middels een roterende beweging en dit heeft als voordeel dat er efficiënt en snel geschoren kan worden. Om de efficiëntie van uw scheerbeurt verder te verhogen, heeft Philips een unieke technologie ontwikkeld, namelijk ‘Lift & Cut’. Hiermee worden de haartjes van je baard eerst wat ‘opgetild’ en vervolgens zo kort mogelijk afgeschoren. Het scheerresultaat is daardoor extra glad en dit resultaat wordt zelfs behaald wanneer je baardharen niet even lang zijn.

Welke vervangende scheerkop?

Het is belangrijk om op tijd de scheerkoppen van je apparaat te vervangen, om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je elektrisch scheerapparaat. Botte scheerkoppen vragen meer van een elektrisch scheerapparaat en kunnen dus eerder voor defecten zorgen. Philips adviseert in elk geval elke twee jaar je scheerkoppen te vervangen, maar het is best mogelijk dat het eerder nodig is. In principe dienen scheerkoppen vervangen te worden wanneer je merkt dat uw scheerresultaten minder worden.

Zodra het moment van vervangen daar is, kun je kiezen voor de vervangende originele Philips scheerkoppen, maar wij bieden ook universele scheerkoppen die geschikt zijn voor je Philips Quadra Action scheerapparaat. Universele scheerkoppen zijn dan wel niet door Philips geproduceerd, toch passen deze moeiteloos in je scheerapparaat en kennen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Hygiëne artikelen

Scheerkoppen zijn hygiëne artikelen en mogen om die reden alleen worden geretourneerd wanneer je de verpakking nog niet hebt geopend. Het is daarom erg belangrijk goed te controleren welke scheerkop je nodig hebt voordat je je bestelling plaatst. Je kunt dit het makkelijkste controleren door het typenummer in de zoekbalk te typen. Je krijgt dan namelijk een overzicht van de geschikte scheerkoppen.  Je kunt echter ook een product aanklikken en bij de productinformatie kijken of  jouw typenummer daar vermeldt staat. Wij geven bij elke scheerkop in de productinformatie aan voor welke types deze geschikt is.

Lees meer