Overige scheerkoppen

Philips is een erg bekend en vertrouwd merk wanneer het om elektrisch scheren gaat. Het zal je dan ook niet verbazen dat zij in Nederland marktleider zijn wat betreft de verkopen van elektrische scheerapparaten. Philips bracht in 1939 haar eerste elektrische scheerapparaat op de markt en heeft zich sindsdien toegelegd op het leveren van innoverende apparaten van uitmuntende kwaliteit. Doordat Philips veel energie en tijd steekt in het ontwikkelen van innoverende technologieën, zorgen zij al jaren voor optimale scheerresultaten en tevreden gebruikers. Of je nou voor de gladgeschoren look gaat, een stoppelbaard wilt of een getrimde baard wenst, met een Philips apparaat kom je goed voor de dag.

Voordelen Elektrisch scheren

Elektrisch scheren brengt vele voordelen met zich mee. Eén van deze voordelen is dat het de kans op huidirritatie en wondjes aanzienlijk vermindert. Natuurlijk is de tijdswinst ook een erg groot voordeel. Door de gewonnen minuten kun je  ’s ochtends toch net iets langer blijven liggen. Ook kun je overal elektrisch scheren zonder eerst allerlei voorbereidingen te treffen.

Slijtage van scheerkoppen

Zelfs de beste scheerkoppen zullen na verloop van tijd minder goede resultaten leveren, omdat ze door gebruik zijn gaan slijten. Dit is echter ook niet zo gek, wanneer je bedenkt dat de gemiddelde man 4,5 miljoen haartjes scheert per jaar. Deze 4,5 miljoen haartjes laten allemaal minuscule restjes achter en daarnaast zorgen talgresten ook voor slijtage. Goede verzorging van scheerkoppen is natuurlijk belangrijk. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de Philips Reinigingsspray gebruiken. Maar uiteindelijk ontkom je er niet aan: je scheerkop zal vervangen moeten worden.

Diverse types Philips scheerapparaten

Philips begrijpt dat een scheerervaring persoonlijk is en brengt om die reden diverse scheerapparaten uit, met elk eigen unieke kenmerken. Iedereen verlangt immers iets anders van een scheerapparaat. Voor al deze verschillende scheerapparaten biedt Philips ook diverse vervangende scheerkoppen aan en hiermee kun je je scheerapparaat weer laten scheren als nieuw. Wij hebben de keuze nog eens extra uitgebreid door ook universele scheerkoppen aan te bieden die passend zijn voor je Philips scheerapparaat. De universele scheerkoppen zijn aanzienlijk goedkoper dan de originele Philips scheerkoppen, maar zij zijn toch van goede kwaliteit.

Welke scheerkop?

Wanneer je niet zeker weet welke scheerkoppen je moet bestellen voor je Philips scheerapparaat, kun je gewoon je typenummer in de zoekbalk bovenin onze website typen. Wanneer je vervolgens op het vergrootglas klikt of op enter drukt, tonen wij automatisch een duidelijk overzicht van scheerkoppen die geschikt zijn voor jouw typenummer. Voor de extra controle, hebben wij ook nog eens alle passende typenummers in de productinformatie van elke scheerkop gezet. Het goed controleren van het typenummer is erg belangrijk, omdat scheerkoppen hygiëne artikelen zijn. Deze artikelen mogen hierdoor alleen worden geretourneerd binnen 14 dagen zolang de verpakking ongeopend is.

Lees meer