Arcitec

Philips Arcitec

De Philips Arcitec scheerapparaten maken gebruik van de Philips RQ12+ scheerkoppen. Deze scheerkoppen zijn speciaal ontwikkeld om jou als gebruiker een zo aangenaam mogelijke scheerervaring te geven. De Philips Arcitec scheerapparaten zijn dan ook niet voorzien van alledaagse scheermessen. Er is goed nagedacht over het design en de gebruikte materialen, om het scheren prettig en efficiënt te maken.

De elektrische scheerapparaten van de Philips Arcitec serie scheren dankzij de speciale vormgeving moeiteloos zelfs platliggende haren weg. De originele Philips scheerkoppen zijn voorzien van het unieke lift & cut systeem. De buitenste rij messen bestaan uit gleuven en de binnenste rij messen heeft in plaats van gleuven open gaatjes. Door dit unieke design worden zowel liggende als staande haartjes eenvoudig in één beweging weggeschoren.

De scheerkop van de Philips Arcitec kan ook nog eens in acht verschillende richtingen gebogen worden, waardoor deze zich moeiteloos aan de contouren van je gezicht aan kan passen. Door de flexibiliteit van deze scheerkop heb je minder scheerbewegingen nodig om een optimaal scheerresultaat te krijgen. Er kunnen immers meer haren in één enkele beweging geschoren worden.

Philips Arcitec vervangende scheerkop

Natuurlijk bieden wij in ons assortiment de originele Philips RQ12+ scheerkop, maar daarnaast bieden wij je ook enkele alternatieven aan. Eén van die alternatieven is de universele RQ12 scheerkop, een betaalbaar alternatief van prima kwaliteit voor de toch prijzige originele Philips RQ12+ scheerkop. De universele RQ12 scheerkop is geschikt voor meerdere Philips scheerapparaten, waaronder de Arcitec serie.

Het prijsverschil tussen beide artikelen wordt voornamelijk veroorzaakt door de gebruikte materialen en uiteraard speelt de Philips merknaam ook een rol. Natuurlijk is er wel enigszins kwaliteitsverschil merkbaar, maar dit verschilt per persoon. Een scheerervaring is namelijk erg persoonlijk en kan door iedereen anders ervaren worden. Feit is in elk geval dat er een prijs/kwaliteit verhouding is en deze is prima in orde voor de Universele RQ12 scheerkop.

Verlengen levensduur scheerkop

De levensduur van elke scheerkop, origineel of universeel, kan verlengd worden door deze goed te onderhouden. Wij raden je dan ook aan om uw scheerkop te onderhouden met de Philips reinigingsvloeistof. Deze verwijdert overtollige haar- en talgresten van je scheerkop. Deze resten zorgen er doorgaans voor dat je apparaat sneller bot wordt. Door gebruik te maken van de Philips reinigingsvloeistof blijven de mesjes van je scheerkop dus langer scherp en kun je langer genieten van een comfortabele scheerbeurt.

Lees meer