Philips scheerkoppen subcategorieën:

Elektrisch scheren met een Philips scheerapparaat is een erg goede keuze. Je hebt minder tijd nodig per scheerbeurt en zult elke scheerbeurt weer opnieuw versteld staan van de goede scheerresultaten. De uitmuntende prestaties van Philips scheerapparaten worden behaald doordat Philips altijd kiest voor de beste materialen.

Om de levensduur van jouw Philips scheerapparaat te bevorderen en elke scheerbeurt te blijven genieten van gladde resultaten, adviseert Philips de scheerkoppen in elk geval elke twee jaar te vervangen.

Type Philips scheerkoppen

Philips scheerapparaten zijn verkrijgbaar in vele soorten en uitvoeringen, met elk eigen unieke kenmerken en functies. Er zijn dan ook diverse Philips scheerkoppen verkrijgbaar, maar deze leveren wel allen hetzelfde resultaat: optimale scheerprestaties.

Philips maakt alleen gebruik van de beste materialen om jou de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De roterende scheerkoppen van Philips vormen hierop geen uitzondering. De Philips scheerkoppen zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, huidirritatie door scheren zoveel mogelijk te voorkomen en om bij te dragen aan een fijne scheerervaring.

De scheerkoppen van Philips scheerapparaten zijn gemakkelijk te vervangen. De scheerkoppen die je kunt bestellen voor jouw apparaat zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Originele Philips scheerhoofden

Philips is marktleider op het gebied van elektrisch scheren. Deze positie hebben zij kunnen bereiken door altijd kwaliteit te leveren en vernieuwend te zijn. In 1939 introduceerde Philips de PhiliShave; het eerste roterende elektrische scheerapparaat. Sinds het succes van de PhiliShave heeft Philips zich constant ingezet voor vernieuwing door te investeren in de wetenschap en ontwikkelingen voor elektrisch scheren.

Lees meer