Panasonic scheerkoppen

Panasonic scheerkoppen worden ontwikkeld met het oog op vakmanschap, precisie en kwaliteit. De scheerapparaten bevatten allemaal vooruitstrevende technologieën en deze worden gecombineerd met traditioneel Japans vakmanschap. Dit is de succesformule voor de elektrische scheerapparaten van Panasonic.

Door voortdurend bezig te blijven met productvernieuwing en –ontwikkeling, worden er steeds weer betere scheerapparaten uitgebracht door Panasonic. De scheerkoppen van deze scheerapparaten zijn na ongeveer een jaar gebruik toe aan vervanging.

Een vervangende Panasonic scheerkop kun je eenvoudig bestellen bij Scheerkoppen.com. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan. Bestellingen die vandaag voor 17.00 uur geplaatst zijn, worden ook nog eens dezelfde dag verzonden!

Panasonic scheerkoppen kwaliteit

Zoals bij de meeste scheerapparaten, is de scheerkop van een Panasonic scheerapparaat het belangrijkste onderdeel. Dit onderdeel staat tijdens het scheren in direct contact met je gezicht en om die reden wordt er continu gekeken naar manieren om de werking van scheerkoppen te verbeteren en het scheercomfort te verhogen.

Panasonic scheertechnieken

De Panasonic scheerkoppen worden geproduceerd middels een wijze die afstamt van de technieken van Japanse messensmeden. De scheerkoppen worden gemaakt van zeer fijn staal en dit wordt gesmeed en geslepen, zodat de Panasonic scheerkoppen sterk en scherp zijn. Panasonic ontwikkelt en verkoopt al meer dan 50 jaar scheerapparaten volgens geavanceerde technieken. Door deze geavanceerde technieken te combineren met traditioneel Japans vakmanschap, is Panasonic steeds weer in staat om scheerapparaten van hoge kwaliteit te leveren.

Hygiëne

Let op! Scheerkoppen behoren tot de categorie hygiëne artikelen. Hygiëne artikelen mogen alleen worden geretourneerd in ongeopende verpakking. Deze artikelen mogen dus niet uit de verpakking worden gehaald om te testen of passen.

Lees meer