Combi-pakketten

Om zo lang mogelijk van je elektrische scheerapparaat te kunnen genieten, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Door je scheerapparaat goed te reinigen sla je twee vliegen in één klap. Je scheerkoppen én je scheerapparaat zullen namelijk langer meegaan. Om de lijn van twee vliegen in één klap door te trekken, hebben wij speciaal voor jou gemak combi-pakketten samengesteld. Door één van onze combi-pakketten te bestellen, kunt je je scheerapparaat voorzien van nieuwe scheerkoppen én kun je deze nieuwe scheerkoppen goed onderhouden.

Inhoud combi-pakketten

Onze combi-pakketten bestaan uit één van onze universele scheerkoppen en de Philips reinigingsspray met een inhoud van 100 ml. Doordat er diverse combi-pakketten verkrijgbaar zijn, kun je ongetwijfeld een combi-pakket vinden met scheerkoppen die geschikt zijn voor jouw scheerapparaat. Onze universele scheerkoppen zijn al gunstig geprijsd, maar door een combi-pakket te bestellen, zul je nog meer besparen.

Omdat wij graag met onze klanten meedenken, hebben wij ook een combi-pakket samengesteld waarbij je twee sets scheerkoppen in één keer bestelt samen met de Philips reinigingsspray. Je bespaart dan het maximale en je hebt direct reserve scheerkoppen in huis.

Actie! 3=2

Wie wordt er nou niet vrolijk van een goede deal? Wij maken onze klanten graag vrolijk en bieden om die reden een speciale 3=2 actie. De naam verraad het eigenlijk al. Met deze actie kun je 3 sets bestellen en hoef je er slechts 2 te betalen! Onze universele scheerkoppen zijn al bijzonder scherp geprijsd, maar door deze actie te bestellen geniet je van een extra voordelige prijs.

Een voorraad nieuwe scheerkoppen is natuurlijk nooit verkeerd. Scheerkoppen dienen elke 12 tot 24 maanden vervangen te worden en nu hoef je je niet meer druk te maken om oncomfortabele scheerbeurten. Zodra je merkt dat de scheerprestaties van je scheerkoppen minder worden, vervang je ze gewoon.

Lees meer