Overig

Braun is een bekende producent van kwalitatieve scheerapparaten. Voor de meeste elektrische scheerapparaten in het Braun assortiment kun je vervangende scheerkoppen bestellen bij Scheerkoppen.com

Door gebruik komen er huidschilfers en talg in de scheerkop terecht en dit zorgt ervoor dat de scheerkop na verloop van tijd botter wordt. Het scheerresultaat zal dan ook merkbaar achteruit gaan. Een slecht scheerresultaat kun je voorkomen door op tijd de scheerkop van je Braun scheerapparaat te vervangen.

Verschillende scheerkoppen

Scheerkoppen.com biedt diverse scheerkoppen aan voor de verschillende Braun elektrische scheerapparaten. De vervangende scheerkoppen zijn geschikt voor specifieke types en modellen. Wij raden je dan ook aan goed te controleren welke scheerkop je nodig hebt. Je kunt dit doen door het type- of modelnummer van jouw scheerapparaat te vergelijken met de type- en modelnummers die vermeld worden bij de verschillende scheerkoppen. Je kunt ook gewoon het type- of modelnummer invoeren in de zoekbalk bovenin onze website, waarna de geschikte scheerkoppen worden weergegeven.

Hygiëne

Scheerkoppen zijn hygiëne artikelen en om die reden kunnen deze niet worden geretourneerd wanneer de verpakking geopend is. Daarom is het belangrijk dat je goed controleert welke scheerkop je nodig hebt voordat je je bestelling plaatst. Dit kun je dus doen door de productbeschrijving goed te lezen of het typenummer van je scheerapparaat in te voeren in de zoekbalk. Twijfel je? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij tussen 9 – 17 uur telefonisch te bereiken op 088 – 123 0345 en via WhatsApp op 06-44441777. Uiteraard kun je ons ook e-mailen, dit mag naar klantenservice@klikenbestel.nl. 

Lees meer