Braun Series 9

De Braun series 9 mag wel het paradepaardje van Braun genoemd worden. Scheren met een elektrisch scheerapparaat uit de series 9 noemt Braun dan ook ‘de beste scheerbeurt die zij kunnen bieden’. Deze scheerapparaten leveren maximale prestaties op het gebied van efficiëntie en huidcomfort.

Gepatenteerde SyncroSonic™-technologie van Braun

De scheerkop van de Series 9 scheerapparaten bevat vijf speciale scheerelementen die gecombineerd worden met een sonische technologie welke Braun zelf ontwikkeld heeft. De gepatenteerde SyncroSonic™-technologie van Braun ‘leest’ jouw baard en past zich hier vervolgens op aan. Deze technologie controleert de dichtheid van je baard wel 160 keer per minuut en kan zo, waar nodig, de kracht aanpassen.

Flexibele scheerkop

De vijf scheerelementen van de scheerkop voor de Series 9 kunnen elk afzonderlijk bewegen en zijn daardoor extra flexibel. Deze flexibiliteit brengt als voordeel met zich mee, dat de contouren van je gezicht extra goed te volgen zijn. Het huidcontact wordt hiermee dus verhoogd en daardoor zul je merken dat elke scheerbeweging veel efficiënter is.

Goed doordacht ontwerp

Een goede grip en voelbare kwaliteit dragen natuurlijk bij aan het gevoel van een fijne scheerbeurt. Braun heeft over het ontwerp van deze scheerapparaten zeker nagedacht en het resultaat mag er dan ook zijn. Een ergonomisch design, zodat het apparaat natuurlijk aanvoelt wanneer je deze vasthoudt. Logisch geplaatste knoppen, zodat deze makkelijk te bedienen zijn tijdens gebruik. En een rubberen gripzone, zodat je ook tijdens het scheren onder de douche voldoende grip houdt op je Braun series 9 scheerapparaat.

Lees meer