Braun Series 7

Braun heeft een lange geschiedenis wat betreft elektrisch scheren. In 1950 brachten zij hun eerste elektrische scheerapparaat op de markt en door de kwaliteit groeide deze snel uit tot een wereldwijd succes. Sindsdien hebben zij ingezet op innovatieve scheeroplossingen van hoge kwaliteit. De Braun Series 7 scheerapparaten zijn een duidelijk voorbeeld van innovatief Braun design en gebruikscomfort.

Intelligente Sonische Technologie

De nieuwste scheerkoppen van de Braun Series 7 maken gebruik van een speciale sonische technologie om je baard te herkennen. Iedere minuut worden er 10.000 microvibraties uitgezonden en 160 keer per minuut wordt de dichtheid van je baard gemeten. Het scheerapparaat past zich hier vervolgens moeiteloos op aan. Doordat je niet tweemaal over dezelfde plek heen hoeft te gaan met je scheerapparaat, is dit minder belastend voor je huid en zal deze aanzienlijk minder snel irriteren. Dit is dus ideaal wanneer je een gevoelige huid hebt.

Scheren zoals jij dat wil

Braun heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan en houdt hier dan ook altijd rekening mee in de ontwerpfase. Scheerapparaten van de innovatieve Braun Series 7 kunnen gebruikt worden om met scheerschuim of –gel te scheren, maar nat scheren onder de douche is voor deze apparaten ook geen probleem. Ze kunnen ook gemakkelijk afgespoeld worden onder stromend water.

Duurzaamheid

De materialen die gebruikt worden voor Braun scheerapparaten zijn met zorg gekozen, zodat de scheerapparaten jaren mee kunnen gaan. Door gebruik worden scheerkoppen na verloop van tijd botter en moeten daarom vervangen worden. Omdat duurzaamheid belangrijk is voor Braun, zijn de scheerapparaten zo ontworpen dat de scheerkoppen gemakkelijk vervangen kunnen worden. Je hoeft dus niet jaarlijks een nieuw apparaat aan te schaffen, een losse scheerkop is voldoende. Bijkomend voordeel is dat je bij elke vervanging weer kunt profiteren van een optimaal scheergenot. Daarnaast is het vervangen van alleen een scheerkop natuurlijk een stuk minder belastend voor je portemonnee.

Lees meer