Braun CruZer

Heb je een Braun CruZer elektrisch scheerapparaat en merk je de laatste tijd dat het scheerresultaat achteruit is gegaan? Dan is de kans groot dat je scheerkop aan vervanging toe is. Braun adviseert de scheerkop van een apparaat minstens elke 18 maanden te vervangen. Tijdige vervanging van je scheerkop verlengt de levensduur van je scheerapparaat en draagt uiteraard bij aan goede scheerbeurten.

Bij Scheerkoppen.com kun je gemakkelijk een nieuwe scheerkop bestellen voor je Braun CruZer. Kies de scheerkop die past op jouw apparaat en plaats je bestelling! Weet je niet welke scheerkop geschikt is voor jouw apparaat? Geen nood; de type- en modelnummers waarvoor een scheerkop geschikt is, kun je vinden in de productinformatie, vermeld bij de scheerkoppen. Ook kun je onze website het speurwerk uit laten voeren, door je type- of modelnummer in de zoekbalk te typen.

Braun CruZer

De Braun CruZer is één van de bekendste namen uit het assortiment van Braun elektrische scheerapparaten. De veelzijdigheid van deze apparaten hebben ervoor gezorgd dat zij een groot publiek aanspreken. Door de Braun kwaliteit zijn de apparaten over de hele wereld een groot succes.

Uit voorraad leverbaar

De scheerkoppen die wij in ons assortiment hebben opgenomen worden geleverd vanuit onze eigen voorraad en hierdoor kunnen wij jouw bestelling snel verzenden. Wanneer je op werkdagen een bestelling voor vijf uur plaatst, versturen wij deze dezelfde dag nog. Je scheerapparaat kan dus binnen een dag weer als nieuw zijn!

 

Lees meer