Braun CoolTec

Is de scheerkop van jouw Braun CoolTec scheerapparaat toe aan vervanging? Bestel dan nu een vervangende scheerkop bij Scheerkoppen.com en je zult weer genieten van perfecte scheerresultaten. Het tijdig vervangen van je scheerkop verlengt de levensduur van je apparaat. Een verlengde levensduur van je scheerapparaat scheelt je natuurlijk weer in de portemonnee. Dat is dubbel zoveel plezier!

Braun CoolTec

De scheerapparaten van de Braun CoolTec serie maken gebruik van een ingebouwde koelingstechnologie. Sommige scheerapparaten worden warm tijdens het scheren, waardoor de huid geïrriteerd kan raken. De speciale koelingstechnologie van de Braun CoolTec moet huidirritatie zoveel mogelijk voorkomen.

Een Braun CoolTec apparaat heeft uiteraard meerdere voordelen. Hieronder is een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudig te vervangen scheerkop
  • Koelelementen voor een koele sensatie tijdens het scheren
  • Speciaal ontworpen scheerelementen
  • Een midden trimmer voor moeilijk bereikbare haartjes

Braun kwaliteit

Braun is in Nederland één van de best verkopende merken wat betreft elektrisch scheren. Dit hebben zij natuurlijk niet zomaar bereikt. Braun hecht waarde aan vernieuwend zijn en vindt het leveren van zeer hoge kwaliteit vanzelfsprekend. Dit is niet onopgemerkt gebleven en hierdoor is er dan ook een grote basis van trouwe Braun gebruikers.

Lees meer