Braun Series 3

De Braun Series 3 scheerapparaten kenmerken zich door buitengewone prestaties met een simpel en toch effectief design. De nieuwere Series 3 scheerapparaten van Braun zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en kunnen dan ook met scheerschuim of –gel gebruikt worden. Ook gewoon onder de douche!

Heb jij een Braun Series 3 scheerapparaat en heb je het gevoel dat het scheerresultaat minder begint te worden? Dan is de scheerkop vermoedelijk aan vervanging toe. Bij gemiddeld gebruik scheert een apparaat per jaar zo’n 4,5 miljoen haren per jaar en Braun adviseert dan ook elke 12 maanden (op zijn laatst elke 18 maanden) de scheerkop te vervangen. Dit is belangrijk om optimaal gebruik te kunnen garanderen en voor de duurzaamheid van het scheerapparaat zelf.

Braun kwaliteit

Braun brengt sinds 1950 elektrische scheerapparaten uit en is uitgegroeid tot een bekende naam voor scheerapparaten. Met zoveel jaren ervaring is het dan ook veilig om te stellen dat zij hoge kwaliteit leveren en staan voor innovatief design. Braun scheerkoppen zijn makkelijk te vervangen en leveren een fijne scheerervaring met een glad scheerresultaat.

Braun Scheerkop bestellen

De Braun 3 series scheerapparaten bevat vele modellen en types en om die reden zijn er ook verschillende scheerkoppen voor na te bestellen. Om te achterhalen welke scheerkop je nodig hebt voor jouw apparaat, kun je gewoon het typenummer van je scheerapparaat aflezen en deze intoetsen in de zoekbalk bovenin onze website. Wanneer je op enter drukt, krijg je automatisch de scheerkoppen te zien die geschikt zijn voor jouw apparaat. Je kunt ook bij de artikelinformatie kijken van de verschillende scheerkoppen, daar geven wij een overzicht van model- en typenummers waarvoor de betreffende scheerkop geschikt is.

Voorraad

Wij leveren scheerkoppen uit de voorraad die wij hier op locatie hebben. Wanneer de bestelling voor 17.00 uur op een werkdag is geplaatst, heb je deze de volgende dag al in huis. Bestellingen die gedaan zijn in het weekend of op een nationale feestdag worden vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk de eerstvolgende werkdag verstuurd.

Lees meer