Braun Series 5

Om de duurzaamheid van je scheerapparaat te waarborgen adviseert Braun de scheerkop in elk geval elke 18 maanden te vervangen, maar het beste is om dit elke 12 maanden te doen. Er zijn diverse vervangende scheerkoppen verkrijgbaar. Aan de hand van het typenummer van uw apparaat kun je gemakkelijk zelf uitzoeken welke scheerkop jij nodig hebt. Het typenummer van je apparaat vind je doorgaans op je scheerapparaat. Deze kun je in de zoekbalk bovenin onze website invullen. Wanneer je vervolgens op enter drukt, krijg je een overzicht van de geschikte scheerkoppen.

Braun Series 5

Deze serie scheerapparaten van Braun bevat de innovatieve kenmerken van Braun en het simpele en gebruiksvriendelijke ontwerp. De scheerkoppen uit de Braun series 5 zijn geschikt om zowel droog als nat te scheren. Je kunt deze dus gebruiken onder de douche én in combinatie met scheerschuim en -gel. Deze scheerkoppen zijn dan ook 100% waterbestendig (gecertificeerd volgens de IPX7-norm).

Optimaal scheerresultaat

Door de speciale scheerblad technieken levert de Braun Series 5 scheerkop elke scheerbeurt weer een maximale prestatie met uitstekend huidcomfort. De nieuwere Series 5 maakt gebruik van de AutoSende-technologie. Deze technologie kan je baard ‘lezen’ en past de scheerkracht aan op de dikte van je baard. Dit wordt maar liefst 13 keer per seconde beoordeeld door het apparaat tijdens het scheren! Middels deze techniek zul je een gladder resultaat ervaren in minder scheerbewegingen. Doordat je in één beweging een glad scheerresultaat haalt, hoef je minder vaak over hetzelfde stuk huid jheen te scheren en dit zorgt daardoor voor minder irritatie.

Flexhoofd

De nieuwere Braun Series 5 maakt gebruik van een flexhoofd die zich in 8 richtingen kan bewegen voor maximaal huidcontact. Zo zijn zelfs de moeilijk bereikbare plekken ineens toch heel bereikbaar! Het Flexhoofd maakt gebruik van de SensoFoil techniek voor een nog efficiëntere en gladdere scheerbeurt.

Lees meer