Braun Series 1

In 1950 werd door Braun hen eerste elektrische scheerapparaat geïntroduceerd. Binnen enkele jaren groeide dit apparaat uit tot een wereldwijd succes en de Braun naam behoorde in één klap tot de gevestigde orde. Sindsdien kan men bij Braun producten blindelings vertrouwen op Duitse kwaliteit en kennis. Braun staat voor innoverende kennis en kwalitatieve materialen, hierdoor kun je lang genieten van jouw Braun scheerapparaat.

Braun Series  1

De Braun series 1 scheerapparaten zorgen op eenvoudige wijze voor een glad scheerresultaat. De apparaten binnen deze serie zijn ook nog eens  IPX7-gecertificeerd. Dit houdt in dat ze zonder problemen ondergedompeld kunnen worden in water, erg handig voor het schoonmaken dus.

Heb je een Braun Series 1 scheerapparaat en merk je dat het scheerresultaat minder is dan voorheen? Dan is de kans groot dat je scheerkop aan vervanging toe is. Vaak functioneert een scheerapparaat nog goed, maar wordt de scheerkop merkbaar botter na langdurig gebruik. Gelukkig is het voor de meeste type scheerapparaten van de Braun 1 series mogelijk om enkel een scheerkop na te bestellen bij Scheerkoppen.com.

Duurzaam

Tegenwoordig nemen wij de duurzaamheid van artikelen mee in de overweging voor de aanschaf van een product. Hiermee helpen wij onze planeet een handje en vaak scheelt het op de lange termijn ook nog eens in de kosten. Een losse scheerkop kopen is een duurzame oplossing voor je scheerapparaat, deze hoeft immers niet in zijn geheel vervangen te worden door een nieuw apparaat. Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat de aanschaf van alleen een scheerkop scheelt in de portemonnee

Ons assortiment uit voorraad leverbaar

Wij leveren scheerkoppen uit onze eigen voorraad. Wanneer je op werkdagen een bestelling plaatst voor 17.00 uur, versturen wij deze nog dezelfde dag! Je hebt je bestelling dan de volgende dag al in huis. Indien je in het weekend of op een nationale feestdag een bestelling plaatst, versturen wij je bestelling de eerstvolgende werkdag.

Lees meer